Od Pljevalja do igre i druženja sa El Ninjom: Kohei Kato postao zvijezda u domovini

Kato je od 2013. do 2015. godine igrao u pljevaljskom Rudaru, odakle je otišao u Poljsku (Podbeskidzje), zatim u Bugarsku (Beroe), a prošle godine došao i na spisak reprezentacije svoje zemlje
122 pregleda 1 komentar(a)
kato i tores, Foto: Printscreen
kato i tores, Foto: Printscreen
Ažurirano: 06.09.2018. 12:43h

Da crnogorska klupska fudbalska scene može da bude prozor u svijet i korak ka pravoj karijeri, uz mnnogo rada, odricanja i talenta, govori primjer Koheija Kata.

Ljubitelji fudbala se možda sjećaju jednog od prvih japanskih fudbalera, koji su, posredstvom Peđe Stevovića, došli u Crnu Goru.

Kato je od 2013. do 2015. godine igrao u pljevaljskom Rudaru, odakle je otišao u Poljsku (Podbeskidzje), zatim u Bugarsku (Beroe), a prošle godine došao i na spisak reprezentacije svoje zemlje.

Iz Pljevalja, preko Poljske i Bugarske, 29-godišnji Kato se na velika vrata vratio u domovinu i sada je član Sagan Tosua, kluba u kome je odnedavno i Fernando Tores, legendarni španski napadač...

El Ninjo je, naravno, prva zvijezda ekipe, a Kato odmah uz njega - njih dvojica su "glavni glumci" u reklami kojom se najavljuje početak Kupa Japana.

Pogledajte kako se bivši igrač Rudara druži sa Toresom...

Bonus video: