Skandal u Hrvatskoj: Poznati TV komentator pokušao da na crno proda ulaznice za finale SP?

Prema serijskim brojevima ispostavilo se da je riječ o ulaznicama koje je Hrvatska radio-televizija dobila od EBU (European Broadcasting Union)
51 pregleda 3 komentar(a)
francuska hrvatska, Foto: Reuters
francuska hrvatska, Foto: Reuters
Ažurirano: 06.09.2018. 10:39h

Poznati hrvatski sportski novinar Drago Ćosić našao se pod istragom FIFA zbog sumnji da je prodavao ulaznice za finale Svjetskog prvenstva, javlja "Jutarnji list".

"Cijena jedne takve nelegalno prodane ulaznice za finale između Francuske i Hrvatske iznosila je gotovo 20.000 eura, a priča se da su na crnom tržištu nuđene čak četiri karte za tu utakmicu", piše "Jutarnji".

Karte ipak nisu bile prodane, jer je njihovu prodaju u posljednji čas blokirala FIFA.

Prema serijskim brojevima ispostavilo se da je riječ o ulaznicama koje je Hrvatska radio-televizija dobila od EBU (European Broadcasting Union).

Odmah je, piše "Jutarnji", pokrenuta istraga protiv sportskog komentatora Draga Ćosića i međunarodnog koordinatora HRT-a Saše Dedića, koji su, navodno, imali sporne ulaznice.

"Istraga je pokazala da je u ime HRT-a čak 40 ulaznica za Svjetsko prvenstvo zatraženo nekoliko mjeseci prije početka tog velikog sportskog događaja, kao i da niko službeno s HRT-a nije znao da je neko te ulaznice tražio", navodi "Jutarnji list".

Bonus video: