VRAĆA SE U TIM

Ronaldo se oporavio od povrede koljena

Ronaldo je obnovio povredu koljena koja ga je mučila krajem prošle sezone, zbog koje propustio poraz svog tima protiv Sosijedada (4:2).
0 komentar(a)
Ronaldo, Foto: Beta-AP
Ronaldo, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 17.02.2019. 15:50h

Kristijano Ronaldo je danas kazao da se oporavio od povrede i da će za sedam dana biti potpuno spreman da nastupi za Real.

Podsjećanja radi, Ronaldo je obnovio povredu koljena koja ga je mučila krajem prošle sezone, zbog koje propustio poraz svog tima protiv Sosijedada (4:2).

Iz istog razloga portugalski reprezentativac izostavljen je i sa spiska nacionalnog tima za nedjeljni meč protiv Albanije u kvalifkacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

"Još uvijek radim po posebnom programu. Za sada samo trčim, ali ću za nedjelju dana biti potpuno spreman", rekao je Ronaldo za Marku.

Ronaldo je i dodao da njegov tim mora da nauči lekciju, jer je "neshvatljivo da ispusti dva gola prednosti protiv Sosijedada".

"To je bila čudna utakmica, vodili smo od 11. minuta sa 2:0, ali su se stvari promijenile. Moramo da naučimo lekciju i ne smijemo da mislimo da je utakmica završena, moramo da se borimo do kraja. Nismo bili fokusirani cio meč i platili smo cijenu", zaključio je Ronaldo.

Ronaldo će prvi meč poslije povrede odigrati 13. septembra kada na stadionu Santijago Bernabeu gostuje aktuelni šampion - madridski Atletiko.