Ne bih da završim na naslovnim stranama...

"Imam svoje mišljenje, ali ne mogu da kažem šta mislim. Sjutra bih bio na svim naslovnim stranama"
63 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 02.09.2014. 11:22h

Bilans prelaznog roka u Real Madridu - otišli Di Marija i Ćabi Alonso, Dijego Lopes i Alvaro Morata, došli Hames Rodriges, Toni Kros, golman Kejlor Navas i napadač Ćićarito.

Šta o svemu misli najbolji u Realu, Kristijano Ronaldo?

Po izjavi za španske medije, ne bi se reklo da je baš oduševljen.

"Imam svoje mišljenje, ali ne mogu da kažem šta mislim. Sjutra bih bio na svim naslovnim stranama, a to ne želim. Ali, ako predsjednik smatra da je najbolje za tim da dovede te igrače, moramo da poštujemo njegovu odluku", rekao je Ronaldo, očigledno nesvjestan da je i tom izjavom zaradio mjesto na naslovnicama španskih novina.

Evropski šampion moraće da mijenja i stil igre, a ne samo boju dresova na gostujućim utakmicama (“rozi” Real deklasiran je u nedjelju u San Sebastijanu, 4:2).

"Sa novim igračima stil igre će se promijeniti, na bolje ili na loše, tek ćemo da vidimo... Di Marija i Ćabi Alonso su bili veoma važni za nas, ali sada ih nema i mi treba da budemo srećni zbog novih igrača. Siguran sam da će biti u redu", dodao je Portugalac.

Osvrnuo se i na meč protiv Real Sosijedada, koji je propustio zbog povrede koljena.

"Nismo djelovali kao ekipa i izgubili smo 4:2. Gledano uopšte, naša igra je bila malo čudna. Poveli smo 2:0, a onda smo se raspali. To mora da bude dobra pouka, jer utakmica traje 90, a ne 14 minuta. Ali, sezona je tek počela i moramo da radimo naporno i tiho. Trener Anćeloti ima bogato iskustvo”.

Ronaldo zbog povrede neće igrati za Portugal u prvom meču kvalifikacija za EP protiv Albanije, ali vjeruje da će biti spreman za derbi sa Atletiko Madridom, 13. septembra.

“Vraćam se za 10 dana”, zaključio je Portugalac.

Galerija

Bonus video: