Falkao: Bio je to dugačak dan, nije bilo lako čekati do sitnih sati

"Bilo je teško, čekao sam do poslednjeg trenutka. Nestrpljenje me ubijalo, ali nisam gubio nadu"
2 komentar(a)
Falkao, Foto: Mančester junajted
Falkao, Foto: Mančester junajted
Ažurirano: 02.09.2014. 10:35h

Bila je to trka s vremenom - Mančester junajted stigao je da registruje Falkaa u 01.40 časova iza pomoći po centralnoevropskom vremenu, u 00.40 po britanskom, nakon što su čelnici kluba sa “Old traforda” dobili sat dodatnih sat vremena da kompletiraju dovođenje kolumbijskog fudbalera.

“Đavoli” su pozajmicu iz Monaka platili 10 miliona eura, uz opciju da plate još 55 ukoliko narednog ljeta budu željeli da otkupe kompletan ugovor.

Odmah po potpisu, Falkao je dao kraći intervju za klupsku televiziju Mančester junajteda.

"Bilo je teško, čekao sam do poslednjeg trenutka. Nestrpljenje me ubijalo, ali nisam gubio nadu. Uzbuđen sam što ću sarađivati sa Van Galom. U pitanju je veoma dobar i iskusan trener. Želim da pomognem njemu, timu i navijačima", kazao je Falkao.

Nekadašnji napadač River Plate, Porta i Atletiko Madrida je ove godine odigrao samo nekoliko utakmica (tačnije, samo šest) pošto je zbog teške povrede koljena 23. januara pauzirao šest mjeseci, propustio i Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

Ove sezone odigrao je tri utakmice za Monako, postigao je dva gola i već je spreman za Mančester junajted.

"Oduvijek sam sanjao da igram u Premijer ligi. Ovo je veoma jako takmičenje, ima dosta dobrih ekipa i Mančester Junajted je najbolji tim u Engleskoj. Veoma sam srećan što ću biti dio kluba. Dugo sam čekao da se ovo dogodi", rekao je Falkao za klupsku televiziju.

Prije Falkaa, Mančester junajted su pojačali Anhel di Marija, Ander Erera, Luk Šo, Markos Roho i Deli Blind.

Bonus video: