Ćićarito: Kad san postane java

Tačno 23 godine nakon Uga Sančesa, Real Madrid doveo novog napadača iz Meksika.
0 komentar(a)
Ćićarito, Foto: Beta/AP
Ćićarito, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 02.09.2014. 09:40h

Na predstavljanu u kraljevskom dresu, meksički centarfor izjavio da je "san postao stvarnost" i da jedna veća prvu utakmicu kako bi dokazao da Real nije pogriješio što ga je doveo iz Mančester junajteda.

"Oduševljen sam i zahvalan Realu što mi je pružio ovakvu šansu. Uradiću sve što je u mojoj moći da pomognem timu. Ovo je za mene kao ostvarenje sna. Svi znaju šta u svjetskom fudbalu znači Real Madrid".

Meksikanac je bio hit kada je 2010. godine stigao u Mančester junajted iz Gvadalahere, posebno kada je na svom debiju, u prijateljskom meču protiv izabranog tima američke MLS lige, postigao gol nakon samo 18 minuta.

Vremenom, međutim, nije uspio da zacementira svoje mjesto u prvoj postavi "đavola", iako je na 102 utakmice postigao sasvim solidnih 37 golova.

Novi trener Mančester junajteda Luj van Gal nije računao na njega, a ponuda Reala, koji u vrhu napada od vrhunskih napadača ima samo Benzemu, stigla je kao spas...

"Moj zemljak, Hugo Sančes, je ostavio veliki trag u Realu. Bio bih presrećan kada bih postigao samo dio od toga. Želim da osvajam titule, želim da me navijači zapamte".

Ćićarito, koji ima 26 godina, mogao bi da debituje već u narednom kolu (13. septembar) u gradskom derbiju protiv Atletiko Madrida.

Bonus video: