Jo-Jo o Premijer ligi: Čelzi nam je glavni rival!

"Puno je dobrih ekipa, tu je i Liverpul, ali sve govori da ćemo mi i Čelzi voditi glavnu riječ u trci za titulu"
4 komentar(a)
Ažurirano: 01.09.2014. 17:40h

Čelzi će biti glavni rival Mančester sitija u trci za titulu, smatra jedan od glavnih aduta aktuelnog šampiona Engleske, Stevan Jovetić.

"Čelzija vidim kao glavnog rivala. Tu su i ostale vrlo jake ekipe, prije svih Liverpul i Arsenal, ali mislim da ćemo mi i Čelzi voditi glavnu riječ".

Znači, trka udvoje?

"Sve govori da će biti tako".

A gradski rival, Mančester junajted?

"Vidim da je stigao Falkao. Jaki su, ali imaju novog trenera i nove fudbalere i sigurno da će im trebati vremena da slože sve kockice. Mogu da budu jako opasni i ne treba ih otpisivati. Međutim, oni treba da se plaše nas, a ne mi njih, jer smo mi prvaci", kaže Jovetić.

Nakon tri kola u novoj sezoni Premijer lige samo Čelzi i Svonsi imaju maksimalnih devet bodova. Poslije sjajne pobjede nad Liverpulom, potpisane sa dva gola Jovetića, Siti se u subotu neočekivano okliznuo protiv Stouka.

Jovetić kaže da mu nije krivo što ga je Pelegrini zamijenio prvog u drugom poluvremenu, iako je maltene sam pobijedio Liverpul pet dana ranije.

"Konkurencija je žestoka, ima nas puno, ali mi je važno da trener vjeruje u mene. Osjećam se super, dobro sam krenuo, i u predsezoni i sada u Premijer ligi i nadam se da ću nastaviti da koristim šanse koje dobijem", zaključuje Jovetić.

Galerija

Bonus video: