Zeta najavljuje buđenje, Rudar želi pauzu na vrhu

Propušteno do sada, momci Rada Vešovića pokušaće da nadoknade u prvom meču u šampionatu koji igraju sa ekipom sa vrha tabele - na Trešnjici u 17 časova (TV prenos) gostuje Rudar
0 komentar(a)
Zeta-Sutjeska, Foto: Zoran Đurić
Zeta-Sutjeska, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 31.08.2014. 09:19h

Zeta je osvojila četiri boda u prva četiri kola, što je ispod plana na startu sezone.

Propušteno do sada, momci Rada Vešovića pokušaće da nadoknade u prvom meču u šampionatu koji igraju sa ekipom sa vrha tabele - na Trešnjici u 17 časova (TV prenos) gostuje Rudar.

"Igramo promjenjivo na početku sezone, ali vjerujem da ćemo brzo stabilizovati formu, jer ova ekipa vrijedi više. Čeka nas pravi derbi i mnogo težak meč, jer je Rudar u dosadašnjem dijelu sezone pokazao koliko je jak. Dominirao je čak i u jedinom porazu, od Budućnosti. Ipak, ubijeđen sam da sa svima možemo da igramo, posebno na našem terenu", kaže vezista Zete Goran Burzanović.

Duelom u Golubovcima Pljevljaci će, uoči prvenstvene pauze, zaokružiti tešku seriju utakmica.

Dosadašnjim učinkom (devet bodova) su zadovoljni, pa je primjetna doza opuštenosti.

Tu je i vrlo dobra forma, potvrđena u trijumfu nad Bokeljom, što su sasvim dovoljni razlozi da se na Trešnjicu ide sa dosta optimizma.

"Drugo poluvrijeme sa Kotoranima je pravi recept kako treba igrati. Ako od toga, sa Zetom, ponovimo makar 80 odsto, mislim da dobar rezultat ne može izostati. Uostalom, često smo znali da pobijedimo na njihovom stadionu, pa nema razloga da se i ovog puta ne nadamo pozitivnom ishodu. Oni su možda nešto lošije startovali i sigurno će svom snagom juriti tri boda. Možda je upravo njihov imperativ naša šansa. Važno je da odbrana odradi posao kako valja, a napadači će već učiniti svoje", poručuje golman Rudara Miloš Radanović.

Bonus video: