Inspirisani Tomić srušio "svoje” Petrovac grabi ka vrhu

"Imali smo i igru i rezultat u prvom poluvremenu, dok u nastavku nismo ličili na sebe. Pauza dolazi u pravo vrijeme", rekao je trener Mladosti Aleksandar Nedović
0 komentar(a)
Ažurirano: 31.08.2014. 08:31h

Petrovac je savladao Mladost sa 4:2 u meču u kojem je potpuno razbijen stereotip koji je važio za mečeve ova dva rivala - u prethodna 24 duela čak 14 puta je bilo neriješeno, od toga devet puta 0:0.

Radovali su se domaći, koji su vezali treću pobjedu.

"Moramo biti zadovoljni, ne toliko igrom u prvom poluvremenu, koliko partijom u nastavku. Bio je to Petrovac koji svi želimo", rekao je pomoćni trener Petrovca Rudolf Marčić.

Mladost je u prvom dijelu imala i dominaciju i šanse, kao rezultat toga stiglo je zasluženo vođstvo - Karadžić je iz prekida “u trepavicu” pogodio Bogdana Milića, koji nije pogriješo.

Zadovoljstvo na gostujućoj klupi se nije ni smirilo, a stiglo je poravnanje.

Nakon kornera odličnog Kacića, najbolji u skoku bio je najniži igrač na terenu, Boris Grbović koji je na prvoj stativi odlično skočio i zakucao loptu u mrežu.

A rana faza nastavka donijela je mnogo bolji i brži Petrovac, sa tačnim pasom na sredini terena.

Imali su domaći inspirisanog bivšeg kapitena Mladosti Danila Tomića, koji je prvo pravom bravurom sa dvadesetak metara lijevom nogom pogodio ugao gola golmana Radulovića, a onda deset minuta kasnije nakon slaloma po lijevoj strani pogodio za 3:1.

Do kraja meča viđen je po jedan gol na obje strane, Milić je iz penala smanjio na 3:2 (Pejaković igrao rukom u šesnaestercu), ali je Bojan Golubović osigurao trijumf domačih.

"Imali smo i igru i rezultat u prvom poluvremenu, dok u nastavku nismo ličili na sebe. Pauza dolazi u pravo vrijeme", rekao je trener Mladosti Aleksandar Nedović.

Petrovac - Mladost 4:2

(Grbović 43, Tomić 51,61, Golubović 70 - Milić 37,68. penal)

Bonus video: