Vukčević u nadoknadi, Lovćen je sad u seriji

I Kotorani su u seriji, doduše poraza - nakon dvije pobjede i remija u prva tri kola, stigla su dva vezana neuspjeha...
0 komentar(a)
FK Lovćen, Foto: Ivan Petrušić
FK Lovćen, Foto: Ivan Petrušić
Ažurirano: 31.08.2014. 08:08h

Serija poraza u samo četiri dana pretvorila se u mini-seriju pobjeda - nakon Budućnosti na Cetinju, Lovćen je savladao i Bokelj, za prvo gostujuće slavlje ove sezone.

Izabranici Mojaša Radonjića slavili su, doduše, dosta srećno, golom Nikole Vukčevića glavom nakon prekida u 3. minutu sudijske nadoknade, ali Cetinjanima kao da se vraće ono što su propustili na startu prvenstva...

"Odlični smo bili u prvom poluvremenu, prava je šteta što u tom periodu nismo uspjeli da pogodimo mrežu. Ne znam šta je uticalo na ekipu da tako loše odigra nastavak, totalno smo pali, na našu sreću domaćin to nije uspio da iskoristi. Na kraju je stigla pobjeda i zadovoljni smo zbog toga, mnogo će nam lakše doći pobjeda", kazao je Radonjić nakon meča.

I Kotorani su u seriji, doduše poraza - nakon dvije pobjede i remija u prva tri kola, stigla su dva vezana neuspjeha...

"Nadigrali smo Lovćen, šteta što nismo uspjeli da pobijedimo, ili makar da osvojimo bod, koji smo po svemu viđenom zaslužili. Možda će nam dobro doći pauza da ispravimo uočene greške", prokomentarisao je trener Bokelja Slobodan Drašković.

U ne previše zanimljivom meču Kotorani su tokom meča bili bliži pogotku od Lovćena, imali su nekoliko šansi i opasnih situacija pred golom Perovića, sve u drugom poluvremenu.

Najbliži je bio Todorović, koji je pogodio prečku, gol je mogao da postigne i Nikezić (zaustavio ga sjajni Perović), a šansu je imao i Lazarević.

A onda je u nadoknadi stigla kazna, Draško Božović je izveo korner, a Vukčević pogodio...

Bokelj - Lovćen 0:1

(N. Vukčević 90+3)

Bonus video: