Miljenović objavio spisak za duele sa Velsom

Prijateljske utakmice protiv odgovarajuće selekcije Velsa igraju se 2. i 4. septembra u Baru.
0 komentar(a)
Ažurirano: 29.08.2014. 14:30h

Selektor omladinske fudbalske reprezentacije Crne Gore Aleksandar Miljenović objavio je danas spisak igrača za prijateljske mečeve sa selekcijom Velsa.

Utakmice će biti odigrane 2. i 4. septembra u Baru.

Miljenović je pozvao 18 igrača.

Na spisku su:

Golmani: Marko Novović (Bratstvo) i Milisav Vuksanović (Budućnost),

Odbrana: Dragan Grivić, Bojan Magud (Grbalj), Marko Banović, Andrija Vukčević (Budućnost), Nicola Nilović (Jang bojs, Švajcarska) i Nikola Popović (Sutjeska),

Vezni red: Stefan Lončar (Sutjeska), Dejan Kotorac (Bokelj), Anđelo Rudović (PSV Ajndjoven, Holandija), Marko Burzanović (Budućnost), Zoran Petrović (Teleoptik, Srbija), Stefan Vukčević (Zeta) i Vladimir Šebek (Jedinstvo),

Napad: Filip Kukuličić (Zeta), Stefan Milošević (Budućnost) i Boris Cmiljanić (PSV Ajndhoven, Holandija).

Miljenović je kazao da će utakmice sa Velsom biti posljednje provjere crnogorskim omladincima za kvalifikacioni turnir za Evropsko prvenstvo koji će početkom oktobra biti odigran u Gruziji.

"Nisam zadovoljan trenutnom situacijom jer većina fudbalera ne igra u svojim klubovima, tako da ćemo kroz ovaj dvomeč vidjeti kolike su im trenutne mogućnosti. Nadam se da ćemo naredne dane i ove dvije utakmice iskoristiti na najbolji način kao pripremu za kvalifikacije i duele sa Gruzijom, Kirprom i Rumunijom", rekao je Miljenović u izjavi za zvanični sajt Fudbalskog saveza.

Okupljanje reprezentacije zakazano je za ponedjeljak, u deset sati, na Trening kampu Fudbalskog saveza.

Bonus video: