Di Marijino pismo navijačima: Nisam želio da idem iz Reala

"Nažalost, danas moram da idem i želim da istaknem da to nije bila moja želja", rekao je Di Marija
2 komentar(a)
Anhel di Marija, Foto: Beta/AP
Anhel di Marija, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 27.08.2014. 14:17h

Novi fudbaler Mančester junajteda Anhel di Marija pismom se oprostio od navijača Real Madrida u kom je istakao da nije imao želju da napusti “kraljevski klub”.

"Mom ciklusu u Realu je došao kraj. U nekoliko redova nije moguće opisati sve lijepo što sam doživio u klubu, ali kroz ovo pismo ću pokušati da objasnim kako se osjećam na rastanku", navodi se u pismu Di Marije, koje je objavila “Marka”.

Di Marija je juče zvanično iz Reala prešao u Junajted za 75 miliona evra, čime je Argentinac postao najskuplji fudbaler u istoriji ostrvskog fudbala.

"Tokom prethodne četiri godine sam imao čast da nosim dres Reala. Osjećao sam se ponosnim za sve ono što sam postigao u njemu sa mojim saigračima. Ali, nažalost danas moram da idem i želim da istaknem da to nije bila moja želja", rekao je Di Marija.

On je istakao da su funkcioneri Reala lagali kada su naveli da želi da napusti Madrid.

"Oduvijek sam želio da napredujem, kao što svako čini u svom poslu. Otišao sam na Svjetsko prvenstvo poslije osvajanja desetog trofeja u Ligi šampiona u nadi da ću iz kluba dobiti neki pozitivan signal, ali do njega nikada nije došlo. Mnoge stvari i mnoge laži su rečene. Uvijek su htjeli da meni pripišu ideju da želim da odem, ali to nije ono što se desilo. Nažalost, neki u klubu nisu voleli moj fudbal", dodao je Di Marija i nastavio:

“Želim da čelnici kluba budu pošteni prema meni, nadam se da ću sve te stvari pronaći u Mančester juanjtedu, jednom od najvećih klubova na svijetu”, stoji između ostalogu Di Marijinom pismu.

Bonus video: