Presuda u nadoknadi: Mladost sa igračem manje srušila Berane

Podgoričani slavili golom Marka Šćepanovića iz slobodnog udarca u 5. minutu sudijske nadoknade
0 komentar(a)
Marko Šćepanović, Foto: Luka Zeković
Marko Šćepanović, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 22.08.2014. 17:16h

Mladost je sačuvala maksimalan učinak na startu šampionata - Podgoričani su danas u premijernom meču 3. kola savladali Berane sa Starom aerodromu sa 2:1, golom Marka Šćepanovića iz slobodnog udarca u 5. minutu sudijske nadoknade.

Trijumf je stigao sa igračem manje, jer su izabranici Aleksandra Nedovića od 72. minuta igrali bez isključenog Miroja Jovanovića.

Šansu da ostanu maksimalni nakon tri kola sjutra imaju i Budućnost i Rudar, koji se međusobno sastaju u derbiju kola (18 sati, kamp FSCG).

Mladost je povela golom Ivana Kneževića iz penala u 47. minutu, ali su Beranci napravili pritisak kada su dobili igrača više. Izjednačili su u 83. minutu, golom Nebojše Đalovića u 83. minutu.

Meč je putovao ka remiju kada je Šćapanović pogodio iz slobodnog udarca i ostavio svoj tim da sa vrha tabele čeka rezultate ostalih mečeva 3. kola.

Na isti način na koji su danas izgubili bod, Beranci su ga osvojili protiv Zete u prošlom kolu na domaćem terenu, golom u 94. minutu.

Osim Budućnosti i Rudara, koji igraju u 18 časova, sjutra se sat ranije sastaju Sutjeska - Mornar, Petrovac - Lovćen, Bokelj - Grbalj i Zeta - Mogren.

Mladost je prva sa devet bodova i utakmicom više, Budućnost i Rudar imaju po šest, a Bokelj četiri boda.

Prve bodove će pokušati da osvoje Lovćen, Petrovac i Mogren.

Bonus video: