Di Marija sklonjen sa spiska igrača za revanš Superkupa

Iako je bio na spisku od 22 igrača predviđena za revanš Superkupa sa Atletikom, Karlo Anćeloti je odlučio da precrta ime 26-godišnjeg Argentica i da ga ne vodi na „Visente Kalderon”
0 komentar(a)
Anhel di Marija, Foto: Beta/AP
Anhel di Marija, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 22.08.2014. 15:02h

Sada više nisu ni dani, Anhelu di Mariji su odbrojani i posljednji sati u Real Madridu.

Iako je bio na spisku od 22 igrača predviđena za revanš Superkupa sa Atletikom, Karlo Anćeloti je odlučio da precrta ime 26-godišnjeg Argentica i da ga ne vodi na „Visente Kalderon”.

Italijanski stručnjak je juče priznao da ga je Di Marija zamolio da ga prodaju, a danas se pojavila informacija da ga traži Barselona.

Sjajni Argentinac, koji je lani bio jedan od najboljih igrača „merengesa”, u „kraljevskom klubu” prima svega tri miliona eura po sezoni, a uprava nije pristala da mu poveća primanja na osam miliona.

Zbog toga, ali i činjenice da je dolaskom Tonija Krosa i Hamesa Rodrigesa konkurencija postala paklena, Di Marija je i zatražio da ode.

Prvi favorit da ga dovede je bio Pari Sen Žermen, ali „sveci” nemaju novac na raspolaganju, jer su kažnjeni zbog kršenja finansijskog fer-pleja.

Za usluge bivšeg igrača Benfike se interesuje i Mančester junajted, a ulazak Barselone u priču je potpuno pomutio situaciju u trening centru „Valdebebas” i natjerao Anćelotija da izbriše Di Mariju sa liste igrača za obračun sa Atletikom...

Bonus video: