Savić: Pokazali smo karakter i srce; Simić: Taktički smo bili odlični; Petković: Junački smo se borili

"Vjerujem da će navijači prepoznati naš kvalitet. Mnogi su nas otpisali zbog silnih pehova, ali pokazali smo da imamo pravi karakter, veliko srce, pokazali smo kako bi trebalo da se igra za nacionalni tim. Sada idemo na pobjedu protiv Litvanije i da konkurišemo za visok plasman u grupi", kazao je Savić
51 pregleda 3 komentar(a)
Rumunija - Crna Gora, Foto: Savo Prelević
Rumunija - Crna Gora, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 07.09.2018. 22:34h

Zadovoljstvo crnogorskih reprezentativaca nakon remija sa Rumunijom 0:0 na startu Lige nacija i najava igre na pobjedu u ponedjeljak protiv Litvanije.

"Došli smo da ne primimo gol, uspjeli smoi zaista smo zadovoljni. Teška utakmica je iza nas, imali smo i igrača manje, ali nisu uspjeli da nas ugroze u finišu", kazao je kapiten Stefan Savić.

On je pozvao navijače da u ponedjeljak ispune stadion pod Goricom.

"Vjerujem da će navijači prepoznati naš kvalitet. Mnogi su nas otpisali zbog silnih pehova, ali pokazali smo da imamo pravi karakter, veliko srce, pokazali smo kako bi trebalo da se igra za nacionalni tim. Sada idemo na pobjedu protiv Litvanije i da konkurišemo za visok plasman u grupi", kazao je Savić.

Marko Simić je odigrao jednu od boljih utakmica u nacionalnom timu.

"Bili smo desetokovani, znali smo šta nas čeka. Stručni štab je uradio odličan posao, pripremio nas maksimalno, taktički smo odigrali odlično. Imali smo i povremene šanse, imali su i oni neke prilike. Na kraju, možemo da budemo zadovoljni", kazao je Simić.

Simić vjeruje da će Crna Gora u ponedjeljak obaviti drugi dio posla u prvom krugu takmičenja u Ligi nacija.

"Igramo kod kuće, postavlja se imperativ pobjede, što možda bude i pritisak na mlađe momke. Imamo, međutim, dosta iskusnih igrača, dobar kolektiv i vjerujem da ćemo odraditi posao", rekao je Simić.

Rumuni su napadali, a Danijel Petković bio siguran na golu, mada je imao samo jednu ozbiljnu intervenciju.

"Veoma važna utakmica, koju su oni počeli dobro. Mi smo se dogovorili da budemo čvrsti u odbrani. Junački smo se borili i izdržali. Sada idemo na tri boda protiv Litvanije", kazao je Petković.

Bonus video: