Miljenović saopštio spisak za dvomeč sa Fincima

Mlađa omladinska selekcija igraće prijateljske mečeve sa Fincima 26. avgusta i 28. avgusta na kampu FSCG
0 komentar(a)
Ažurirano: 20.08.2014. 15:54h

Selektor mlađe omladinske reprezentacije Crne Gore Aleksandar Miljenović saopštio je danas spisak fudbalera za dva prijateljska meča sa dogovarajućom selekcijom Finske.

Mlađa omladinska selekcija (igrači mlađi od 18 godina) odmjeriće snage sa Fincima na terenima Trening kampa FSCG. Prvi meč zakazan je za utorak, 26. avgusta, dok će se revanš odigrati dva dana kasnije. Oba susreta počinju u 18.30 časova.

"Ovo su prve utakmice za mlađu omladinsku reprezentaciju u ovoj godini. Na spisku su uglavnom igrači koji su nastupali za kadetsku reprezentaciju. Naravno, ima i nekoliko igrača koji su skrenuli pažnju na sebe i koji će biti pozivani za naredne akcije. Finska možda nije atraktivan protivnik, ali je to zemlja u kojoj se kvalitetno radi i koja ima dobre mlađe selekcije zbog čega vjerujem da će ovo biti dvije odlične provjere. Svi pozvani igrači dobiće priliku da igraju u ova dva duela i nadam se da će igrom, zalaganjem i ponašanjem opravdati poziv, rekao je Miljenović.

Na spisku se nalaze golmani Matija Šarkić (Anderleht, Belgija) i Milisav Vukasanović (Budućnost), defanzivci Stefan Bajić (Parma, Italija), Stefan Knežević (Zeta), Momčilo Rašo (Igalo), Luka Božović (Mladost), Ivan Batrićević (Lovćen), Božidar Đukić i Blagoje Đurković (Budućnost), vezisti Nedim Pepić (Rojtlingen), Bojan Magud (Grbalj), Đuričković Miomir (Budućnost), Stefan Vukčević (Zeta), Vuk Orlandić (Mladost), Danilo Pavićević (Sutjeska) i Oliver Šarkić (Anderleht, Belgija), te napadači Zoran Petrović (Teleoptik), Luka Merdović (Mornar), Marko Burzanović, Mihailo Petrović i Driton Camaj (Budućnost).

Bonus video: