Nikola Draganić: Ništa nije izgubljeno

Cetinjani su bez pobjede na četiri meča ove sezone, računajući i dvije utakmice protiv sarajevskog Željezničara u 1. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.
77 pregleda 0 komentar(a)
Nikola Draganić, Foto: FK Lovćen
Nikola Draganić, Foto: FK Lovćen
Ažurirano: 19.08.2014. 11:39h

Lovćen je nakon dva kola na dnu tabele Telekom 1. CFL, u društvo još samo dvije ekipe (Petrovac, Mogren) koje nisu osvojile ni bod.

Malo je ko očekivao ovako loš start aktuelnog vicešampiona i pobjednika Kupa, koji je prije početka sezone važio za jednog od glavnih favorita za titulu.

Cetinjani su bez pobjede na četiri meča ove sezone, računajući i dvije utakmice protiv sarajevskog Željezničara u 1. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope.

"Niko nije očekivao ovakav početak prvenstva. Podbacili smo, a kao uzrok tome, prije svega, vidim neuigranost ekipe. Ipak, vjerujem da ćemo u sljedećem kolu ostvariti pozitivan rezultat i time krenuti ka novim uspjesima", ističe vezista Nikola Draganić za sajt Lovćena.

Ipak, ništa nije izgubljeno, poručuju Cetinjani, i navode da su i prošle sezone u prva tri kola imali samo jedan bod (bez postignutog gola), a da su na kraju umalo osvojili titulu.

"Tek su odigrana dva kola, još smo u uvodnom dijelu prvenstva i zato mislim da ništa nije izgubljeno. Uvjeren sam da ćemo se u nastavku boriti za izlazak u Evropu, pa i za naslov prvaka države", dodaje Nikola Draganić, koji je protiv Sutjeske ušao na poluvremenu i u prvoj akciji namjestio gol za izjednačenje Marku Đuroviću.

To, međutim, nije pomoglo, Sutjeska je u nastavku meča postigla drugi gol i slavila zasluženu pobjedu.

"Nadam se boljoj igri u Petrovcu u narednom kolu. Kvalitetnija smo ekipa, pa uz maksimalno zalaganje i trud možemo do pobjede, iako ćemo pod Malim brdom biti oslabljeni. Idemo korak po korak i zato sada svi razmišljamo samo o utakmici trećeg kola", poručuje Draganić.

Duža pauza?

Vezista Cetinjana povrijedio se u drugom poluvremenu protiv Sutjeske, zbog čega je morao da napusti igru. Isto se dogodilo i Kosoviću, što znači da je ekipa Mojaša Radonjića desetkovana povredama pred gostovanje Petrovcu.

"Uradio sam rendgenski snimak i već je sada izvjesno da me očekuje duža pauza. Što se tiče drugih igrača, nadam se da će imati snage da nastupe na predstojećoj utakmici, koja je za nas od izuzetnog značaja", zaključuje Nikola Draganić.

Bonus video: