Anćeloti: Iker počinje meč sa Atletikom

„Iker će braniti sjutra. Možda ću promijeniti golmana za utakmicu koja se igra u petak, ali sada ne razmišljam o njoj“, rekao je Anćeloti na današnjoj konferenciji za medije
0 komentar(a)
Iker Kasiljas, Foto: Beta/AP
Iker Kasiljas, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 18.08.2014. 11:57h

Pred prvi meč Superkupa Španije, u kojem se sjutra (23 časa) sastaje sa gradskim rivalom Atletikom, Katlo Anćeloti je otkrio da nema nikakvih dilema kada je u pitanju golman.

Između stativa će stajati Iker Kasiljas. Kejlor Navas mora da čeka neku drugu šansu, a možda će je dobiti već u revanšu...

„Iker će braniti sjutra. Možda ću promijeniti golmana za utakmicu koja se igra u petak, ali sada ne razmišljam o njoj“, rekao je Anćeloti na današnjoj konferenciji za medije.

Revanš na „Visente Kalderonu“ je u petak u 22.30, a Karleto je ubijeđen da će se tada odlučivati pitanje osvajača prvog španskog trofeja u sezoni 2014/2015.

„Nema favorita. Ovo je utakmica koja traje 180 minuta i rješavaće sa na Visente Kalderonu“, naglasio je italijanski stručnjak.

Trener koji je doveo Real do dugo čekane „desime“ nije želio da priča o mogućem odlasku Anhela di Marije, za kojeg se interesuju Mančester junajted i PSŽ.

„Ne ulazim u temu Di Marija, jer ne želim da gubim kocentraciju pred sjutrašnji meč“, jasan je bio Anćeloti, koji je ranije jasno stavio do znanja da želi da zadrži Argentinca...

Bonus video: