SUPERKUP ŠPANIJE

Anćeloti: Iker počinje meč sa Atletikom

„Iker će braniti sjutra. Možda ću promijeniti golmana za utakmicu koja se igra u petak, ali sada ne razmišljam o njoj“, rekao je Anćeloti na današnjoj konferenciji za medije
0 komentar(a)
Iker Kasiljas, Foto: Beta/AP
Iker Kasiljas, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 18.08.2014. 11:57h

Pred prvi meč Superkupa Španije, u kojem se sjutra (23 časa) sastaje sa gradskim rivalom Atletikom, Katlo Anćeloti je otkrio da nema nikakvih dilema kada je u pitanju golman.

Između stativa će stajati Iker Kasiljas. Kejlor Navas mora da čeka neku drugu šansu, a možda će je dobiti već u revanšu...

„Iker će braniti sjutra. Možda ću promijeniti golmana za utakmicu koja se igra u petak, ali sada ne razmišljam o njoj“, rekao je Anćeloti na današnjoj konferenciji za medije.

Revanš na „Visente Kalderonu“ je u petak u 22.30, a Karleto je ubijeđen da će se tada odlučivati pitanje osvajača prvog španskog trofeja u sezoni 2014/2015.

„Nema favorita. Ovo je utakmica koja traje 180 minuta i rješavaće sa na Visente Kalderonu“, naglasio je italijanski stručnjak.

Trener koji je doveo Real do dugo čekane „desime“ nije želio da priča o mogućem odlasku Anhela di Marije, za kojeg se interesuju Mančester junajted i PSŽ.

„Ne ulazim u temu Di Marija, jer ne želim da gubim kocentraciju pred sjutrašnji meč“, jasan je bio Anćeloti, koji je ranije jasno stavio do znanja da želi da zadrži Argentinca...

Preporučujemo za Vas