Reakcija kad je bilo najvažnije

„Odgovor nakon poraza od Rudara nije mogao da bude bolji”, kaže igrač odluke Stevan Kovačević
1 komentar(a)
Sutjeska, Foto: Ivan Petrušić
Sutjeska, Foto: Ivan Petrušić
Ažurirano: 18.08.2014. 11:24h

Nakon poraza od Rudara, aktuelni šampion pobjedom nad Lovćenom opravdano je stao uz rame ekipama koje žele da budu u trci za titulu.

Izabranici Mila Tomića dokazali su da će najpoznati nikšićki brend, ako je suditi na osnovu izdanja u prijestonici, u nastavku sezone biti tvrd orah za sve rivale.

Uostalom, kao tim koji već dvije sezone dominira, to je i za očekivati…

„Najvažnije je da smo na Cetinju osvojili cijeli plijen. Naravno, rezultat dobija na značaju kada se zna da smo savladali rivala koji gaji šampionske ambicije”.

„Nije bilo lako vratiti se poslije neplaniranog poraza od Rudara, ali uspjeli smo odgovornom i disciplinovanom igrom da ispunimo cilj”.

„Sigurno da je sada znatno lakše trenirati i pripremati se za naredne mečeve, u kojima ćemo dokazati da s pravom pretendujemo na visoku poziciju”.

„Očekujem da ćemo formu podizati kako prvenstvo bude odmicalo, a po svemu sudeći kandidata za tron neće nedostajati”, rekao je Stevan Kovačević, čiji je gol u 57. minutu presudio pobjednika na Cetinju.

„Ako je poraz morao da se desi, onda je dobro što je došao na startu. Upravo taj meč nas je otrijeznio, jer je reakcija protiv Lovćena bila kakva se samo poželjeti može”.

„Prvenstvo je dugo, svakako da će biti uspona i padova, a ekipa koja bude imala najmanje oscilacija sigurno će zauzeti najbolju poziciju”, kazao je Stevan.

A poslije dva derbija sa Rudarom i Lovćenom, nikšićki prvoligaš u narednom kolu odmjeriće snage sa nešto lakšim protivnikom - Mornarom.

„Svaka utakmica je teška sama po sebi. Ne bih rekao da nas protiv Mornara očekuje lak zadatak. Jednostavno, svi imaju svoju računicu”.

„Protiv nas će svi da igraju maksimalno odgovorno, jer je Sutjeska, ipak, šampionska ekipa. Ali, kao najbolji uvijek ćemo ići na pobjedu, nezavisno od toga gdje i protiv koga igrali”, zaključio je Stevan Kovačević.

Bonus video: