Vorotović prešao u Partizan

"Želio bih da iskoristim priliku da se zahvalim svima u Nikšiću, koji su na bilo koji način doprinjeli mom fudbalskom napretku”, rekao je Vorovotić
138 pregleda 0 komentar(a)
Filip Vorotović, Foto: Zurnal.rs
Filip Vorotović, Foto: Zurnal.rs
Ažurirano: 15.08.2014. 11:08h

Kadetski reprezentativac Crne Gore, Sutjeskin biser, šesnaestogodišnji Filip Vorotović prešao je u redove beogradskog Partizana, prenosi "Sportski žurnal“.

“Želeo bih prije svega da istaknem zadovoljstvo što sam postao član jednog takvog kluba, sa takvom slavnom prošlošću. Zadovoljstvo je veće što sam u omladinskoj školi koja je među vodećim u Evropi, koja je rasadnik asova rasutih po najjačim ligama Starog kontinenta, a i naravno to što sam od malih nogu vatreni navijač „crno-bijelih“. Za trenera Nikicu Klinčarskog imam samo riječi hvale, primljen sam na najlepši mogući način. Želio bih da iskoristim priliku da se zahvalim svima u Nikšiću, koji su na bilo koji način doprinjeli mom fudbalskom napretku”, rekao je Vorovotić.

Vorotović ima sve što je potrebno za modernog napadača, promjenu ritma, hitrinu, izvanredan udarac, smisao za igru, opasan je za gol iz svih pozicija.

Bonus video: