Daglas Kosta se dogovorio sa Milanom

Kosta je jedan od Brazilaca, članova Šahtjora, koji su odbili da se vrate u Donjeck zbog ratnih sukoba koji vladaju u Ukrajini
0 komentar(a)
Ažurirano: 15.08.2014. 09:46h

Poslije angažovanja Dijega Lopesa, golmana Reala, uprava Milana je aktivna na tržištu kako bi dovela još jednog ofanzivnog vezistu.

Prema informacijama iz Italije, „rosoneri“ su postigli dogovor aa Brazilacem Daglasom Kostom (23) oko ličnih uslova saradnje, prema kojima će on zarađivati četiri miliona eura po sezoni.

Kosta je jedan od Brazilaca, članova Šahtjora, koji su odbili da se vrate u Donjeck zbog ratnih sukoba koji vladaju u Ukrajini.

Njegovi menadžeri su pokušavali da mu nađu klub, bio je na pragu Arsenala, ali do dogovroa nije došlo. Sada se u trku uključio Milan i dogovor je finalizovan.

Sada ostaje teži dio posla za upravu Milana, a to je da ubijede Rinata Ahmetova, vlasnika Šahtjora, da pusti Kosta, kao i oko obeštećenja.

Suma od 25 miliona eura je previsoka za „rosonere“, koji če pokušati da smanje cifru, a jedna od opcija je i da dovedu Kostu na jednogodišnju pozajmicu.

Brazilac ima važeći ugovor sa ukrajinskim šampionom do juna 2018. godine.

U Donjeck je stigao januara 2010. godine iz Gremija za sumu od šest miliona eura.

Do sada je odigrao 121 meč i dao je 25 golova.

Bonus video: