OPTIMIZAM

Ljorente: Juventus može do Lige šampiona

"Moramo da pokušamo. Jasno je da će biti vrlo teško. Ali, prošle godine recimo niko nije mislio da će Atletiko Madrid biti tako blizu osvajanja", rekao je Ljorente za list Tutosport
0 komentar(a)
Fernando Ljorente, Foto: Beta/AP
Fernando Ljorente, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 13.08.2014. 18:55h

Fudbaler Juventusa Fernando Ljorente rekao je da vjeruje da će se njegova ekipa ove sezone boriti za trofej Lige šampiona, iako prošle sezone nije uspjela da prođe grupu.

Španski napadač je kazao da, uprkos svemu, veruje da Juve može ove sezone da konkuriše za najvažniji klupski trofej.

"Mislim da Juventus pripada grupi koja će se boriti za Ligu šampiona. Moramo da pokušamo. Jasno je da će biti vrlo teško. Ali, prošle godine recimo niko nije mislio da će Atletiko Madrid biti tako blizu osvajanja", rekao je Ljorente za list Tutosport.

Šampion Italije promijenio je trenera ovog leta, a prošle sezone je imao velikih problema u Ligi šampiona, iako nije imao posebno tešku grupu.

"Sve je moguće u fudbalu. Moramo vrijedno da radimo da bismo imali ludačku godinu. Moramo da vjerujemo, da sanjamo da možemo da dođemo do tog trofeja", rekao je Ljorente.

Visoki napadač je priznao da je imao problema u početku, kada je prošlog ljeta došao iz Atletik Bilbaa.

"Prošle godine mi je u početku bilo jako teško. Trebalo mi je nekoliko mjeseci da se naviknem na Konteov rad. Poslije ljetnjih priprema bilo mi je fizički muka, a moral je bio jako nizak. Ali, sezona sa 18 golova je dobra sezona", rekao je Ljorente.

Ove sezone gaji velike ambicije.

"Nadam se da ću biti još bolji ove sezone. Nadam se da ću imati više šansi, u svakom smislu. Navijači moraju da vjeruju u ovaj tim. Još smo jači", rekao je Ljorente.

Preporučujemo za Vas