Zubizareta: Nismo dobili ponudu za Alveša

“Prelazni rok traje do 1. septembra i ako nam se ukaže prilika da dovedemo još nekog kvalitetnog igrača, sigurno ćemo to uraditi. U svakom slučaju, sjajno smo odradili prelazni rok”, istakao prvi operativac Katalonaca
0 komentar(a)
Dani Alveš, Foto: Reuters
Dani Alveš, Foto: Reuters
Ažurirano: 10.08.2014. 14:34h

Andoni Zubizareta, sportski direktor Barselone, demantovao je pisanje pojedinih medija da je u klub stigla ponuda za Dani Alveša.

Spekulisalo se bi Brazilac mogao da napusti “Nou Kamp”, ali je i dalje u timu i trener Luis Enrike ozbiljno računa na njega.

Njemu ugovor sa Kataloncima ističe na kraju predstojeće sezone.

“Nismo dobili nikakve ponude za Alveša. On je naš igrač i trenira veoma dobro“, rekao je Zubizareta

Prvi operativac Barselone je zadovoljan urađenim u prelaznom roku, posebno kada je odbrana u pitanju.

“Za sada uživamo u ovome što imamo. Pojačali smo defanzivnu liniju, što nam je bio prioritet. Došla su dva kvalitetna štopera Žeremi Matje i Tomas Vermalen. Imamo dosta igrača na platnom spisku i sa nekima ćemo raskinuti saradnju”.

On je odbio da govori o mogućem dolasku Huana Kvadrada, člana Fiorentine.

“Prelazni rok traje do 1. septembra i ako nam se ukaže prilika da dovedemo još nekog kvalitetnog igrača, sigurno ćemo to uraditi. U svakom slučaju, sjajno smo odradili prelazni rok”, zaključioo je Zubizareta.

Osim Matjea i Vermalena, članovi Barselone su postali napadač Luis Suares (Liverpul), vezista Ivan Rakitić (Sevilja) i dva golmana Mark-Andre ter Štegen (Borusija Menhendgladbah) i Klaudio Bravo (Sosijedad).

Bonus video: