Rodžers: Titula uskoro stiže na "Enfild"

Tokom dosadašnjeg prelaznom roka, dres Liverpula zadužili su Havijr Mankiljo (Atletiko), Emre Čan (Bajer Leverkuzen), Dejan Lovren, Adam Lalana, Riki Lambert (Sautempton) i Lazar Marković (Benfika)
0 komentar(a)
Rodžers, Foto: Beta/AP
Rodžers, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 10.08.2014. 11:17h

Titula se na “Enfild roudu” čeka od 1990. godine.

Malo je nedostajalo da se “sušni” niz prekine protekle sezone, ali je Liverpul u samoj završnici izgubio trku sa Mančester sitijem.

I pored toga, nije se mnogo tugovalo. Čelnci kluba i menadžer Brendan Rodžers su radili tokom ljeta kako bi se ekipa dodatno pojačala u novom pohodu na titulu.

"Nisam ležao na plaži tokom ljeta i plakao, ni previše razmišljao kako smo izgubili titulu. Svi u klubu vjerujemo da i ove godine možemo ozbiljno da konkurišemo za osvajanje trofeja. Mislim da smo pokazali da znamo da podnesemo pritisak, iako će mnogi uperiti prstom na utakmice odigrane protiv Čelzija i Kristal Palasa. Međutim, ajde da pogledamo posljednjih 14 mečeva u kojima smo upisali 12 pobjeda uz po jedan remi i poraz. U prelaznom roku smo uradili dobar posao i optimista sam da možemo do titule”, rekao je Rodžers.

On je dodao da ekipa u pojedinim momentima nije imala ni sreće.

"Liverpul je veoma kvalitetan klub i uzbudljivo je biti ovdje. Prošle sezone smo napravili iskorak, a sada nam je potreban samo još jedan dalje. Ukoliko ne uspijemo u toj namjeri ni ove godine, uspjećemo uskoro. Zaista vjerujem u to, jer vidim kako se radi u klubu”, zaključio je menadžer Liverpula.

Tokom dosadašnjeg prelaznom roka, dres Liverpula zadužili su Havijr Mankiljo (Atletiko), Emre Čan (Bajer Leverkuzen), Dejan Lovren, Adam Lalana, Riki Lambert (Sautempton) i Lazar Marković (Benfika).

Bonus video: