Adams: Ozil ne bi došao da je Vilšir ispunio očekivanja

Legenda Arsenala Toni Adams rekao je da njemački reprezentativac Mesut Ozil ne bi igrao u tom fudbalskom klubu da je Džek Vilšir ispunio svoj potencijal.
0 komentar(a)
Ažurirano: 09.08.2014. 18:38h

Legenda Arsenala Toni Adams rekao je da njemački reprezentativac Mesut Ozil ne bi igrao u tom fudbalskom klubu da je Džek Vilšir ispunio svoj potencijal.

Adams je optužio Vilšira da traći svoj talenat i kazao da Arsen Venger ne bi morao da potroši 50 miliona eura, što je rekord kluba, za Ozila prošlog ljeta da je engleski reprezentativac bio koncentrisaniji, kako na terenu, tako i van njega.

Vilšir je sklon povredama, a ovog ljeta se našao na udaru medija kada je objavljena njegova fotografija kako na moru puši. Adams je kazao da 22-godišnji vezni igrač treba da se sabere ako ne želi da potpuno upropasti talenat.

"Mora da pokaže više želje i profesionalizma. U opasnosti je da ne ispuni svoj potencijal, a karijera može da mu se završi za tren oka", rekao je Adams za San.

Čovek koji je čitavu karijeru proveo u Arsenalu i koji je izabran za jednog od 100 najvećih igrača Premijer lige svih vremena rekao je da Venger za velike utakmice uvijek prije bira Ozila umjesto Vilšira.

"Džek bi dovođenje Ozila trebalo da shvati kao ličnu uvredu, pošto je Arsenal već imao isti talenat na raspolaganju. Mora da bude izričitiji, da malo uzdrma stvari i pokaže više vatre u sebi", rekao je Adams.

Vilšir je u predsezoni zabilježio samo dva nastupa za Arsenal po povratku sa Svjetskog prvenstva u Brazilu, ali bi mogao da se nađe u prvom timu za nedjeljni meč super kupa protiv Mančester sitija.

Bonus video: