Arda Turan: Barsa je manji klub od Atletika

Na stolu ima basnoslovne ponude Barselone, Mančester junajteda, LIverpula i Monaka, ali Turan ne razmišlja o njima
0 komentar(a)
Ažurirano: 06.08.2014. 17:05h

Na stolu ima basnoslovne ponude Barselone, Mančester junajteda, LIverpula i Monaka, ali sjajni vezista Atletika Arda Turan ne razmišlja o njima. Zašto?!

"Igram za najbolji klub Primere. Dio sam tog velikog sistema i ponosan sam na to. I ništa ne može da se poredi sa ponosom koji sam osjetio dolaskom u Tursku uz uzvike mojih obožavalaca "kapiten, kapiten". Zar ima novca koji to može da plati? Tačno je da sam odigrao šest sjajnih godina u Galatasaraju, osvojio prvenstvo Kup i Superkup Turske, ali sam u Atletiku usavršio tehniku i postao još bolji igrač. Znam da sam ključni šraf u sistemu Ćola Simeonea i ponosim se time, jer sam do tog nivoa došao ogromnim radom. Svi turski igrači treba da slijede moj primjer, pođu i usavršavaju se u najjačim ligama", kazao je kapiten Atletika u Istanbulu pred prijateljski duel sa Galatasarajem.

"Srećan sam što se vraćam u moj klub, ali ja sam profesionalac i cilj mi je da sa Atletikom pobijedim u svakoj utakmici, pa čak i protiv kluba za koji me vežu sjajne uspomene. Naš je cilj da pobijedimo u svakoj utakmci i spremni dočekamo Supekup Španije sa Realom", zaključio je Turan.

Uprkos brojnim ponudama koje premašuju propisanih 40 miliona obeštećenja 27-godišnji Turan ne želi da promijeni sredinu.

"Arda nikuda neće otići, ja sam ubijeđen u to", potvrdio je i trener Atletika, Dijego Simeone.

Osim Arde sjajnu ponudu Barselone odbio je i Koke.

Bonus video: