Falkaov transfer u Real zavisi od Di Marije

Real i Monako pregovaraju oko prelaska Kolumbijca Radamela Falkaa u "kraljevski klub"
0 komentar(a)
Radamel Falkao, Foto: Beta/AP
Radamel Falkao, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 06.08.2014. 16:06h

Od prelaska Stevana Jovetića u Juventus, a odlaska napadača Monaka Radamela Falkaa u Mančester siti neće biti ništa, tvrdi tradicionalno dobro upućeni novinar Tankredi Palmeri.

On je na svom tviter profilu objavio početak pregovora Reala i Monaka, oko mogućnosti da Tigar (Radamel Falkao) pređe u "kraljevski klub".

"Početna runda pregovora između "merengesa" i "kneževa" je već obavljena i razmatrane su mogućnosti na osnovu kojih bi kolumbijski napadač mogao pojačati Real. I Monako i Falkao su spremni za dogovor, ali se čaka Real. Tačnije, "kraljevski klub" iščekuje vijesti od Pari Sen Žermena, odnosno novac od "svetaca" za transfer Anhela di Marije u tabor prvaka Freancuske. Nakon toga, novac dobijen od prodaje Di Marije Real želi da potroši za dovođenje Falkaa", napisao je Palmeri na svom tviteru.

On takođe tvrdi da je Real zamolio "svece" da ubrzaju proces prelaska Di Marije i da se potrude da obezbijede novac. PSŽ-u je problem finansijski fer-plej, koji mu onemogućava kupovinu novih igrača bez prodaje nekog od fudbalera iz postojećeg sastava. Zato PSŽ traži od Reala da mu omogući plaćanje transfera sjajnog Argentinca u ratama.

Italijanski mediji su ranije najavili da je prelazak Jovetića u Juventus moguć u slučaju da Mančester siti bude u mogućnosti da angažuje Falkaa.

Bonus video: