Liverpul ponudio 25 miliona eura za Rojsa

Za Rojsa su interesovanje pokazali Real, Barselona i Bajern, koji su već popunili vezni red, pa se na "Enfild roudu“ nadaju da će uspjeti da privole Rojsa da obuče dres Liverpula
1 komentar(a)
Marko Rojs, Foto: Www.taringa.net
Marko Rojs, Foto: Www.taringa.net
Ažurirano: 06.08.2014. 09:10h

Liverpul želi da se dodatno pojača pred predstojeću sezonu, a novo ime na listi želja je Marko Rojs, ofanzivni vezista Borrusije Dortmund.

"Redsi“ su poslali ponudu od 19,8 miliona funti (25 miliona eura), pošto su u javnosti iscurile nove informacije o klauzuli za izlazak iz ugovora.

Njemački reprezentativac je odbio da produži ugovor sa „Milionerima“, a obeštećenje za odlazak u junu naredne godine je 27 miliona funti (34 miliona eura).

Međutim, kako su objavili engleski mediji, u ugovoru postoji klauzulu da može da ide već ovog ljeta ako neko ponudi 25 miliona eura.

Liverpul je to uradio i sada se čeka odgovori iz Dortmunda.

Za Rojsa su interesovanje pokazali Real, Barselona i Bajern, koji su već popunili vezni red, pa se na "Enfild roudu“ nadaju da će uspjeti da privole Rojsa da obuče dres Liverpula.

Rojs je u Dortmund stigao ljeta 2012. godine iz Borusije Menhengladbah za sumu od 17,1 milion eura, a do sada je odigrao 62 meča i dao je 30 golova.

Bonus video: