Navas: Došao sam u najbolji klub na svijetu

"Daću sve od sebe na svakom treningu, na svakoj utakmici i nadam se da ću pomoći Realu da osvoji mnogo titula", rekao je Navas španskim medijima
0 komentar(a)
Kejlor Navas, Foto: Beta/AP
Kejlor Navas, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 05.08.2014. 16:27h

Novi golman Real Madrida Kejlor Navas rekao je danas da je došao u najbolji fudbalski klub na svijetu.

"Danas je najbolji dan u mojoj karijeri. Ovo je ono što sam zaista želio i sada sam dio najboljeg kluba na svijetu. Daću sve od sebe na svakom treningu, na svakoj utakmici i nadam se da ću pomoći Realu da osvoji mnogo titula", rekao je Navas španskim medijima.

Navas je sa Realom potpisao ugovor na šest godina, a danas je i zvanično predstavljen na Santjago Bernabeu.

Navas je prethodne sezone branio za Levante, prije odlaska na Svjetsko prvenstvo u Brazilu gdje je blistao na golu Kostarike, pomažući svojoj reprezentaciji da stigne do prvog četvrtfinala u istoriji.

Predsjednik Reala Florentino Peres kazao je da vjeruje u Navasa i da očekuje da će sa Ikerom Kasiljasom takmičiti za mjesto na golu.

"Danas predstavljamo jednog od najboljeg golmana na svijetu. Navas je u posljednjih nekoliko godina pokazao svoj profesionalizam i svoj kvalitet. Imamo je ponude nekih od najboljih klubova, ali želio je da dođe ovdje. Navas će biti prvi fudbaler iz Kostarike koji igra za Real", kazao je Peres.

Bonus video: