Nedović krenuo sa potpuno novim timom

„Crvene” je napustio najbolji strijelac lige Stefan Mugoša, koji je bio glavni oslonac ekipe u prethodnoj sezoni
0 komentar(a)
Aleksandar Nedović, Foto: Savo Prelević
Aleksandar Nedović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 04.08.2014. 18:24h

Nakon istorijske evropske avanture prethodnog ljeta, Mladost je igrala razočarvajuće u domaćem prvenstvu, ali je izgubljeno finale Kupa Crne Gore od Lovćena spriječilo u želji da ponovo igra kvalifikacije za Ligu Evrope.

Prethodnu sezonu obilježile su brojne smjene trenera a sa novim, Aleksandrom Nedovićem, Mladost je završila treću rekonstrukciju tima u posljednjoj godini!

"Na veliki broj novih igrača prva reakcija je da Mladost želi da napadne titule. Zaboravlja se da sam po dolasku iz Grblja ovdje zatekao svega šest prvotimaca, pa su zato naše ambicije skromnije u odnosu na prethodnu godinu. Klub želi da idemo naprijed, ali korak po korak. Pa ni najvećim klubovima ne uspijeva da naprečac naprave rezultat. Prošle sezone Mladost nije imala dobar skor i zato je prvi zadatak da stabilzujemo klub. U tome imam podršku uprave, izašli su mi u susret oko pojačanja i zadovoljan sam zbog toga što sam ja mogao da biram igrače. Sada je na igračima da dosta rade i pruže maksimalan napor na svakom treningu i utakmici", kazao je trener Mladosti, Aleksandar Nedović.

„Crvene” je napustio najbolji strijelac lige Stefan Mugoša, koji je bio glavni oslonac ekipe u prethodnoj sezoni.

"Nećemo igrati kao prošle sezone. Mugoša je odličan igrač, nije slučajno bio najbolji strijelac lige, ali ove sezone će da tim bude na prvom mjestu. Ne želimo da nam rezultat zavisi od inspiracije pojedinca, mada je poželjno za svaku ekipu ako neki igrač odskoči i zablista u utakmici. Želimo do rezultata timskom igrom. Klub je napustio veliki broj igrača, ali smo pojačanjima popunili sve pozicije. Tim je sklopljen, sada radimo na uigravanju i ne očekujem nova pojačanja", rekao je trener Nedović.

Šćepanović treći put u Mladosti

Ekipa sa Starog aerodroma je dovela i najnovije pojačanje, Marka Šćepanovića, koji je već nastupao u dresu „crvenih”.

Šćepanović je igrao za brojne klubove, između ostalih Budućnost i iranski Persepolis. Šćepanoviću će to biti treći put da nastupa za Mladost, jer je crveni dres nosio u sezonama 2009/2010. i 2012/2013.

Bonus video: