Balotelijev agent pregovara s Liverpulom

“Sport medijaset” prenio je da Mino Rajola pregovara sa čelnicima Liverpula o visini plate, čime bi transfer bio okončan
52 pregleda 0 komentar(a)
Mario Baloteli, Foto: Beta AP
Mario Baloteli, Foto: Beta AP
Ažurirano: 03.08.2014. 17:24h

Agent fudbalera Milana Marija Balotelija pregovara s čelnicima Liverpula o transferu tog italijanskog reprezentativca na “Enfild” za 20 miliona evra, prenijeli su danas italijanski mediji.

“Sport medijaset” prenio je da Mino Rajola pregovara sa čelnicima Liverpula o visini plate, čime bi transfer bio okončan.

Izvršni direktor Milana Adrijano Galijani negirao je odlazak napadača i rekao da Baloteli “99,999 odsto” ostaje na San Siru.

Italijanski sajt istakao da je Balotelijeva cijena tokom ljeta pala na “samo 18 miliona eura” i da bi uprava Milana novac od transfera iskoristila za kupovinu fudbalera Torina Alesija Ćerćija, za koga je zainteresovan i Monako.

Baloteli je karijeru počeo u Lumecaneu, odakle je 2007. godine prešao u Inter, a tri godine kasnije potpisao je za Mančester siti.

Nije se dobro snašao u engleskom klubu, pa se prošlog januara vratio u Italiju i potpisao za Milan.

“Pogriješio sam što sam vratio Marija u Italiju”, rekao je Rajola poslije Svjetskog prvenstva u Brazilu, na kome je Italija takmičenje završila u prvoj fazi.

Italijanski mediji su tada kritikovali Balotelijevo zalaganje, igru i ponašanje.

Bonus video: