Povratak na mjesto uspjeha

"U Budućnosti sam u dvije sezone osvojio titulu, a onda i Kup, i u obje sezone sam bio najbolji strijelac Prve lige", kaže Adrović
1 komentar(a)
Adrović, Foto: Savo Prelević
Adrović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 03.08.2014. 11:28h

Budućnost je u generalnoj provjeri pred početak sezone savladala Mladost sa 2:1. Igrač odluke bio je Admir Adrović, koji je ušao u drugom poluvremenu i postigao pobjedonosni gol.

Da, baš Adrović i to nekoliko sati nakon što je za „plave” potpisao ugovor na godinu, ali sa opcijom da u slučaju dobre ponude iz inostranstva može da ide na polusezoni.

"Iako nijesam maksimalno spreman, golom sam potvrdio golgetersku formu. To se od mene i očekuje u klubu sa kojim sam u dvije sezone osvojio prvo titulu, a onda i Kup Crne Gore i u obje sezone sam bio najbolji strijelac Prve lige. Iako sam imao i ponudu Sutjeske, ja sam se opredijelio za Budućnost, jer ima pobjedničku ambiciju i o tome govore ne samo sjajna pojačanja ovog ljeta, već i dovođenje trofejnog trenera Dragana Radojičića. Prošao sam već dosta u karijeri i tvrdim da se u Budućnosti sjajno radi i samo da dobro startujemo. Iako sam ugovor tek potpisao, već 15 dana treniram sa ekipom i u potpunosti sam zadovoljan", kazao je Adrović, koji ne krije da je zadovoljan povratkom među „plave”.

Prethodnu sezonu sjajni napadač je proveo u Panduriju, igrao je i dva duela grupne faze Lige Evrope protiv Dnjepra, protiv kojeg je bio i najbolje ocijenjeni igrač rumunskog kluba.

"Novi vlasnici su sve promijenili u Panduriju, pa sam i ja otišao, iako sam imao još dvije godine ugovora. U svakom slučaju, zadovoljan sam tom epizodom u karijeri, jer sam u potpunosti ispoštovan. Sada želim da se nametnem igrama u Budućnosti i dobijem ponudu nekog još jačeg kluba u inostranstvu, kako bih napravio još jednu stepenicu više u karijeri", naglasio je Adrović.

On je ponikao u Beranama, a osim u Budućnosti igrao je za Sutjesku, iranski Damaš i Panduri. Veliki potencijal i talenat Adrović je pokazivao igrama za mladu reprezentaciju Crne Gore.

Bonus video: