Nikola Dabanović sudi u Ligi nacija

Dabanoviću će asistirati Milovan Đukić i Jovica Tatar, za četvrtog sudiju određen je Aleksandar Đikanović, dok će Milovan Milačić i Miloš Bošković obavljati ulogu dodatnih pomoćnih sudija
64 pregleda 2 komentar(a)
Nikola Dabanović, Foto: Privatna arhiva
Nikola Dabanović, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 09.09.2018. 14:12h

Crna Gora će imati predstavnika u Ligi nacija i među sudijama.

Crnogorski internacionalac Nikola Dabanović dijeliće pravdu na meču između Malte i Azerbejdžana 10. septembra u Ta Kali. U pitanju je grupa 3 Lige D, u kojoj su još Farska Ostrva i Kosovo.

Dabanoviću će asistirati Milovan Đukić i Jovica Tatar, za četvrtog sudiju određen je Aleksandar Đikanović, dok će Milovan Milačić i Miloš Bošković obavljati ulogu dodatnih pomoćnih sudija.

Ovo nije prvi meč seniorskih reprezentacija koji je povjeren Dabanoviću - podgorički arbitar sudio je Azerbejdžanu i prošle godine, tada u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo protiv San Marina.

On je jedini crnogorski sudija koji je vodio mečeve grupne faze Lige Evrope - u pitanju su mečevi Steaua - Lugano, Kopenhagen - Zlin iz prošle sezone. Sudiće Ligu Evrope i ove sezone, a već je u kvalifikacijama dijelio pravdu na mečevima Kluž - Malme i Linc - Bešiktaš.

Bonus video: