Rodriges: Zaradiću mjesto u timu Reala

Rodriges, koji je sa šest postignutih golova bio najbolji strijelac na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, će u Realu nositi dres sa brojem 10.
54 pregleda 1 komentar(a)
Hames Rodriges, Foto: Beta/AP
Hames Rodriges, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 31.07.2014. 17:33h

Fudbaler Real Madrida Hames Rodriges izjavio je danas da želi da opravda povjerenje uprave koja ga je ovoga ljeta dovela u klub i da će se žestoko boriti i zaraditi svoje mjesto u timu Karla Anćelotija.

Rodriges je krajem jula iz Monaka prešao u Real Madrid sa kojim je potpisao šestogodišnji ugovor vredan 80 miliona eura. On je rekao da ne očekuje da će automatski dobiti mesto u prvom timu, već da će zaraditi svoje mjesto u ekipi.

"Srećan sam jer mi se ostvario san, nadam se da će sve dobro proći. Uzbuđen sam, želim da osvajam trofeje sa velikim klubom kakav je Real. Igraću gdje god mi trener kaže, mogu da igram po lijevoj strani, desnoj, u napadu, da budem plejmejker... Naporno ću raditi da zaradim mjesto u timu u kome ima mnogo velikih zvijezda", rekao je Rodriges, prenio je AS.

Kolumbijski reprezentativac rekao je da mu se ispunio san iz detinjstva dolaskom na Santjago Bernabeu.

"Moraću da zaslužim mjesto u timu. Tu su igrači koji su godinama u klubu i to moram da poštujem. Navijao sam za Real još u djetinjstvu - u danima kada su igrali (Zinedin) Zidan, (Dejvid) Bekam i ostali 'galaktikosi'. Kada sam čuo da me klub želi, uradio sam sve što sam mogao da dođem. Moram da budem na visokom nivou, spreman sam, ali dolazim skroman, da se dokažem", rekao je Rodriges.

Rodriges, koji je sa šest postignutih golova bio najbolji strijelac na Svjetskom prvenstvu u Brazilu, će u Realu nositi dres sa brojem 10.

"To je velika stvar, ali i veliki pritisak. Nadam se da ću odgovorno nositi taj dres. Real Madrid je najveći klub na svijetu", rekao je Rodriges.

Bonus video: