"Postoji mogućnost da promijenimo trenera"

Pitanje je samo zašto čelnici kluba sinoć nisu imenovali novog trenera ako već "postoji mogućnost" da dođe do promjene na klupi?
1 komentar(a)
Ažurirano: 29.07.2014. 10:19h

Iako se to očekivalo, čelnici Budućnosti nisu imenovali Dragana-Gagu Radojičića za novog trenera na sinoćnjoj maratonskoj sjednici Upravnog odbora.

Nakon zasijedanja koje je u zgradi Opštine Podgorica trajala do nevjerovatnih 2 sata iza ponoći, Uprava Budućnosti izašla je sa stavom da "postoji mogućnost da u narednih nekoliko dana dođe novi trener". Istovremeno je dato ovlašćenje sadašnjem treneru Goranu Perišiću da nastavi sa radom, a donešena je odluka da se stručni štab ojača sa stručnjakom za fizičku pripremu fudbalera, Kemalom Idrizovićem.

Ipak, stav da "postoji mogućnost", nagovještava da će Budućnost u narednih nekoliko dana vjerovatno dobiti novog trenera (više puta smo pisali da bi to trebalo da bude Radojičić), a Perišić bi u tom slučaju ostao u stručnom štabu.

Pitanje je samo zašto čelnici kluba sinoć nisu imenovali novog trenera ako već "postoji mogućnost" da dođe do promjene na klupi? I ako "postoji mogućnost", kada bi mogla da se dogodi promjena - sjutra, za vikend, ili možda u 2. kolu prvenstva? Šampionat startuje već za 10 dana...

Ostaje takođe nejasno o čemu se raspravljalo punih šest sati na sastanku ako nije dotaknutno najvažnije pitanje - pitanje trenera, samo nekoliko dana pred početkak sezone. A "postoji mogućnost da dođe do promjene!?"

Ovakvom sjednicom Upravnog odbora predsjedavao je - a ko bi drugi - predsjednik Skupštine i siva eminencija kluba, Miomir Mugoša. Čovjek u čijem je 13-godišnjem mandatu klub srozan do najnižih grana u istoriji.

Da li će se sa sve izvjesnijim odlaskom Mugoše sa čelne funkcije kluba (odlazeći gradonačelnik gubi i poziciju predsjednika Skupštine kluba koji je u većinskom vlasništvu Opštine Podgorica) stati na kraj i ovakvim komunističkim - ponoćnim i izaponoćnim sjednicama Upravnog odbora, ostaje da se vidi...

Bonus video: