Švajnštajger se izvinio Borusiji Dortmund

"Pjevao sam dobro poznatu navijačku pjesmu, ali nisam želio da vrijeđam bilo koga", napisao je Švajnštajger na Fejsbuku
1 komentar(a)
Švajnstajger, Foto: Reuters
Švajnstajger, Foto: Reuters
Ažurirano: 28.07.2014. 17:03h

Prvotimac Bajerna Bastijan Švajnštajger izvinio se danas što je pjevao uvrijedljivu pesmu na račun rivalskog kluba Borusije iz Dortmunda.

"Tražim oproštaj od navijača, čelnika i igrača Borusije. Ne želim sada da uljepšavam stvari. Pjevao sam dobro poznatu navijačku pjesmu, ali nisam želio da vrijeđam bilo koga", napisao je Švajnštajger na Fejsbuku.

Snimak na kojem Švajnštajger na jednoj kućnoj žurci pjeva o Borusiji izazvao je brojne reakcije u njemačkoj javnosti.

Video je snimljen nekoliko dana pošto je Švajnštajger sa Njemačkom osvojio titulu svjetskog prvaka na Mundijalu u Brazilu.

Švajnštajger je za prvi tim Bajerna debitovao u sezoni 2004/2005, a do sada je sa minhenskim gigantom osvojio 21 trofej.

Borija Dortmund: Sve je u redu, nauči da pevaš

U Borusiji Dortmund su prihvatili izvinjenje Švajnštajgera i ponudili mu da mu plate časove pjevanja.

"Dragi Bastijane, nije nikakav problem da popiješ par piva, opustiš se i pjevaš pjesme, a da prethodno ne razmisliš o tome. Oduvijek si izgledao kao dobar momak, mi nismo podizali 'frku' oko pjesme i prihvatamo izvinjenje. Želimo ti lep provod na odmoru u Hrvatskoj.

P.S. Ako je moguće, popravi pjevanje. U slučaju da su ti potrebni časovi, samo nam se javi. Spremni smo da pomognemo", stoji u saopštenju objavljenom na Fejsbuk profilu kluba iz Dortmunda.

Bonus video: