Veliki uspjeh Lovćen banke

Ekipa Lovćen banke u minifudbalu napravila je neočekivani uspjeh i u žestokoj konkurenciji osvojila treće mjesto i bronzanu medalju na takmičenju Evropske lige šampiona za veterane
125 pregleda 0 komentar(a)
Lovćen banka, Foto: Privatna arhiva
Lovćen banka, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 11.09.2018. 08:00h

Nakon osvajanja Lige banaka i osiguravajućih društava Crne Gore i trećeg mjesta na državnom prvenstvu Crne Gore u minifudbalu, Lovćen banka je napravila neočekivani uspjeh i u žestokoj konkurenciji osvojila treće mjesto i bronzanu medalju na takmičenju Evropske lige šampiona za veterane u mini fudbalu, koje je održano u Sloveniji, u Terme Čatežu od 5. do 9. septembra.

Uspjeh je još veći ako se zna da osim reprezentacije domaćina Slovenije, koju je Lovćen banka pobijedla u borbi za bronzanu medalju sa 4:0, u uži krug za borbu za medalju nije uspjela da uđe nijedna ekipa iz bivše Jugoslavije.

"Ovo je nevjerovatan uspjeh, ne samo za Lovćen banku, već i za dalji razvoj mini fudbala u Crnoj Gori, jer ovakva dostignuća su dokaz da se u Crnoj Gori igra dobar minifudbal. Nadamo se da će ovaj veliki uspjeh Lovćen banke predstavljati dodatni stimulans za sve naše ekipe da na ovakvim takmičenjima , poput Evropske lige šampiona, dodatno promovišu našu zemlju i obraduju sve nas uspjesima i novim medaljama", kazao je kapitena ekipe, prof. dr Vinko Nikić, koji je ujedno i Glavni izvršni direktor Banke,

"Uspjeh u Ligi šampiona i za nas u Lovćen banci predstavlja dodatni potstrek za još veće uspjehe u budućnosti. Koristim priliku da čestitam svojoj ekipi, ovim izvanrednim momcima - veteranima, na zaista hrabroj i kvalitetnoj igri. U svakom trenutku su vjerovali u uspjeh, i na najbolji mogući način prezentovali Lovćen banku i Crnu Goru na ovom elitnom evropskom takmičenju", istakao je Nikić.

Bonus video: