Real prodaje Iska da bi kupio Rodrigesa

Cijena za Rodrigesa je sada 90 miliona iako je u početku bila 75, pa 85 miliona, koliko je Florentino Peres spreman da izdvoji
0 komentar(a)
Hames Rodriges, Foto: Reuters
Hames Rodriges, Foto: Reuters
Ažurirano: 18.07.2014. 18:43h

Trener Real Marida, Karlo Anćeloti je spreman da proda igrača sredine terena, Iska, da bi privolio u svoje redove zvijezdu Kolumbije i igrača Monaka, Hamesa Rodrigesa.

Mladi Kolumbijac je blistao na prvenstvu svijeta u Brazilu, gdje je ispao sa svojom reprezentacijom u četvrtfinalu od domaćina 2:1.

Cijena za Rodrigesa je sada 90 miliona iako je u početku bila 75, pa 85 miliona.

"Žrtveno jagnje" za doveđenje igrača Monaka je Isko koji je stavljen na transfer listu, a Liverpul je prvi u redu da ga angažuje, dok italijanski "Tutosport" piše da je i Milan veoma zainteresovan da dovede mladog Španca jer "rosonere" napušta Robinjo..

Španac može da igra na nekoliko pozicija na sredini terena, ali Anćeloti ga ne vidi u timu sa Kristijanom Ronaldom, Geretom Bejlom i "potencijalnim" Rodrigesom.

Real će još nekoliko igrača napustiti ovo ljeto jer se spominje da bi Sami Kedira mogao da se pridruži Arsenalu kao i Anhel di Marija Pari sen Žermenu. Isko ima ugovor sa "kraljevskm klubom" do 2018. godine, a prošle sezone je nastupio 32 puta i postigao 8 pogodaka.

Bonus video: