Krišito blizu Milana

Cijena koja se spominje je oko 12 miliona eura, koliko traži klub iz Sankt Petersburga, a u slučaju da se ovaj transfer ostvari Milan bi napustio il Zapata ili Mekses
0 komentar(a)
Domeniko Krišito, Foto: Beta AP
Domeniko Krišito, Foto: Beta AP
Ažurirano: 18.07.2014. 18:08h

Defanzivac Zenita, Domeniko Krišito, rekao je za italijanske medije da bi želio da se vrati u Italiju jer mu nedostaje život tamo.

Izgleda da je najbliži “rosonerima” koji su spremni da ga angažuju, ali bi morao da smanji platu(2,8 miliona po sezoni).

To ide na ruku Inzagijeve čete jer je i sam Krišito kazao da je spreman da sve učini da se vrati u domovinu da bi ponovo zaigrao za neki italijanski klub.

“Kada se vaše ime povezuje sa tako velikim klubom, mora da vam prostruji krv kroz žile. Moj agent čini sve da se vratim u Italiju i da zaigram za Milan. Oni su jedan od najvećih, ako ne i najveći sportski brend u Italiji i svako bi želio da je dio toga. Već sam bio blizu prelaska na “San Siro” kada sam nastupao za Đenovu, ali je Zenit ipak bio odlučniji da me angažuje “ rekao je Krišito za “Gazetu”.

Cijena koja se spominje je oko 12 miliona eura, koliko traži klub iz Sankt Petersburga, a u slučaju da se ovaj transfer ostvari Milan bi napustio il Zapata ili Mekses.

Bonus video: