Kros: Prelazak u Real je korak naprijed u odnosu na Bajern

"Svi saigrači iz Minhena su mi čestitali, znali su da je to moja lična odluka i srećan sam", rekao je Kros na promociji u Madridu
0 komentar(a)
Toni Kros, Foto: Beta/AP
Toni Kros, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 17.07.2014. 17:39h

Njemački fudbaler Toni Kros rekao je danas da je prelaskom iz Bajern Minhena u Real Madrid napravio korak naprijed u svojoj karijeri.

"Real Madrid je najbolji tim, to je korak naprijed u odnosu na Bajern i mislim da sam dobro odlučio. Svi saigrači iz Minhena su mi čestitali, znali su da je to moja lična odluka i srećan sam", rekao je Kros na promociji u Madridu.

Kros, koji je sa španskim klubom potpisao petogodišnji ugovor, kazao je da je bio iznenađen što je Real brzo pokazao interesovanje za njega pošto je najavio da želi da napusti Bajern.

"Dugo sam bio u Bajernu, osvojio sam sve i mislio sam da je dobro napraviti promenu. Srećan sam što sam sada ovdje. Real je pobjednički tim, ovdje sam i drago mi je što je sve dobro prošlo", naveo je Kros.

Kros je dodao da je razgovarao sa Samijem Kedirom o Realu, ali nije znao da odgovori novinarima na pitanje da li će njegov sunarodnik ostati u Realu ili otići.

Njemački reprezentativac je istakao da nije imao problema s trenerom Bajerna Pepom Gvardiolom.

Bonus video: