Stanković: Vidić je kao "hrabro srce"

"Vidić je mnogo hladniji od mene, ali rekao bih da je hrabrost zajednička. Ne znam koliko puta sam rekao: "Nemanja, misli na svoje zdravlje", rekao je Stanković
0 komentar(a)
Nemanja Vidić, Foto: Beta/AP
Nemanja Vidić, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 15.07.2014. 14:43h

Nekadašnji fudbaler Intera Dejan Stanković rekao je da Nemanja Vidić neće imati problem da se prilagodi stilu igre u Italiji.

"Rekao sam mu da se u Italiji velika pažnja posvećuje organizaciji, taktici. Godinama se suočavao sa fantastičnim napadačima koji odlično igraju jedan na jedan. Ovdje će moći da igra s cigaretom u ustima", rekao je Stanković za „Gazetu delo sport“.

Vidić je ovog ljeta došao u Inter poslije više od osam godina igranja u Mančester junajtedu, gdje je bio kapiten.

"Pitao je hiljadu stvari, o Italiji, italijanskom fudbalu, Interu, saigračima... Želio je sve da zna. Tokom dvije godine bio je najbolji štoper na svijetu i sada je među najboljima", kazao je Stanković.

Upitan šta on i Vidić imaju zajedničko, Stanković je odgovorio:

"Vidić je mnogo hladniji od mene, ali rekao bih da je hrabrost zajednička. Jeste li gledali film „Hrabro srce“? Ne znam koliko puta sam rekao: „Nemanja, misli na svoje zdravlje", i koliko je puta on povrijedio čelo ili nos, jer se uvijek baca i ne razmišlja o tome", rekao je Stanković.

Bonus video: