Bogdanović se izvinio zbog nepromišljenog gesta

"Moja reakcija proističe iz moralne obaveze prema svima koji su dio Lovćena i Cetinja i kojima još jednom upućujem najdublje izvinjenje”
61 pregleda 1 komentar(a)
Bogdanović, Foto: FK Lovćen
Bogdanović, Foto: FK Lovćen
Ažurirano: 13.07.2014. 18:53h

Vezista Lovćena Dejan Bogdanović, koji je zbog nepromišljenog poreza (povukao protivničkog igrača za kosu) isključen u 11. minutu meča sa Željezničarom, i time posredno odlučio putnika u 2. kolo kvalifikacija za LE, obratio se javnosti saopštenjem.

”Osjećajući se direktnim krivcem za kraj evropske sezone, želim da uputim javno izvinjenje - prvenstveno saigračima i svima u Fudbalskom klubu Lovćen, našim navijačima koji su u svakom momentu bili naš 12. igrač, gradskoj upravi koja je omogućila stabilno funkcionisanje kluba, građanima Cetinja koji su živjeli za utakmice Lovćena, publici koja je prisustvovala utakmici u Petrovcu, auditorijumu koji je pratio televizijski prenos i svojoj familiji”, poručio je Bogdanović preko sajta FK Lovćen.

“Nemam namjeru da ovim obraćanjem tražim bilo čije razumijevanje, jer ono ne može postojati kada je u pitanju moj potez sa utakmice protiv Željezničara. Moja reakcija proističe iz moralne obaveze prema svima koji su dio Lovćena i Cetinja i kojima još jednom upućujem najdublje izvinjenje”, kaže se na kraju Bogdanovićevog saopštenja.

Bonus video: