MANDŽO KOLĆONEROS

Atletiko će opet sijati strah

Mario Mandžukić je potpisao petogodišnji ugovor sa Atletikom, koji je Bajernu platio 22 miliona eura
1 komentar(a)
Ažurirano: 10.07.2014. 14:08h

Atletiko će opet sijati strah! Sjajni madridski klub želi da drži korak sa najboljima u svijetu, a u tome će mu pomoći jedan od najboljih napadača današnjice, Hrvat Mario Mandžukić.

Popularni Mandžo je danas prošao medicinske preglede i potpisao je ugovor sa "kolćonerosima", nakon što je Bajernu uplatio 22 miliona eura, deset više nego što su Bavarci izdvojili za vrhunskog centarfora pred Evropsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini. Mandžukić je sa Bajernom osvojo sve pretprošle sezone, ali je pao u nemilost kod novog trenera Pepa Gvardiole. Ipak, uprkos tome, Mandžo je prošle sezone postigao 18 golova u Bundes ligi.

Prvak Španije i viceprvak Evrope, Atletiko, je za upola manje novca našao zamjenu za Dijega Kostu, a 28-godišnji Mandžukić je potpisao petogodišnji ugovor do 2019. godine.

A Bajern ne čeka dugo, pošto je za dan sa riječi prešao na djela. Sportski direktor Bajerna Matijas Zamer je juče na predstavljanju Roberta Levandovskog kazao da postoji usmeni dogovor između njegovog kluba sa Atletikom i Mandžukićem. Rečeno, učinjeno.

"Presrećan sam! Osjećam se odlično i potpuno sam zadovoljan prelaskom u Atletiko. Gledao sam puno utakmica Atletika i svidjela mi se ekipa i trener Dijego Simeone", kazao je Mandžukić.

Preporučujemo za Vas