Prioritet plasman na EP

"Nadam se da smo prebrodili početnu fazu sticanja neophodnog iskustva za ovu vrstu takmičenja i da ćemo uz planirano podmlađivanje ekipe, doći do dobrih rezultata"
1 komentar(a)
sAVIĆEVIĆ, Foto: FSCG
sAVIĆEVIĆ, Foto: FSCG
Ažurirano: 09.07.2014. 16:14h

Prioritet rada Fudbalskog saveza Crne Gore u narednih 12 mjeseci biće stvaranje uslova za plasman seniorske reprezentacije Crne Gore na Evopsko prvenstvo 2014. godine, poručio je predsjednik FSCG Dejan Savićević juče na redovnoj Skupštini.

"U prethodna tri ciklusa imali smo uspona i padova, velikih utakmica i protivnika, pobjeda ali i poraza. Na svu sreću neuspjeha je bilo daleko manje. Nadam se da smo prebrodili početnu fazu sticanja neophodnog iskustva za ovu vrstu takmičenja i da ćemo uz planirano podmlađivanje ekipe, doći do dobrih rezultata koji će nam garantovati uspjeh a samim tim i učešće na prvenstvu Starog kontinenta", poručio je Savićević.

FSCG će, po njegovim riječima, nastaviti da ulaže u infrastrukturu, ali je “neophodna pomoć i podrška države, opština i klubova”.

Skupština je jednoglasno usvojila izvješaj o radu u prethodnoj godini, izvještaj o finansijskom poslovanju FSCG u 2013., usvojila izmjene i dopune Disciplinskog pravilnika i Pravilnika o radu Arbitražnog suda FSCG.

Bonus video: