Manćini: Posao selektora Italije je velika čast

"Niko me nije zvao, ali bio bih ponosan. Fudbalskom savezu Italije potreban je ozbiljan i kompetentan čovjek", rekao je Manćini za Korijere djelo Sport
1 komentar(a)
Manćini, Foto: Beta/AP, Beta/AP
Manćini, Foto: Beta/AP, Beta/AP
Ažurirano: 08.07.2014. 17:41h

Fudbalski trener Roberto Manćini rekao je danas da bi bio veoma ponosan ako bi ga Savez izabrao za novog selektora reprezentacije Italije.

Manćini je na kraju sezone otišao iz Galatasaraja, a dosadašnji selektor Italije Ćezare Prandeli podnio je ostavku poslije neuspjeha ekipe na Svjetskom prvenstvu u Brazilu i eliminacije u grupnoj fazi.

Prandeli je juče imenovan za trenera Galatasaraja.

"Posao italijanskog selektora bi za mene bila velika čast. Niko me nije zvao, ali bio bih ponosan. Fudbalskom savezu Italije potreban je ozbiljan i kompetentan čovjek", rekao je Manćini za Korijere djelo Sport.

Manćini je odbacio tvrdnje medija da je reprezentacija u Brazilu doživjela neuspjeh zbog toga što su igrači u ekipi bili "suviše stari".

"Reprezentacija je bila suviše stara? Godine tu nisu važne. Volim (Marija) Balotelija, ali on mora da odraste. Sa (Markom) Veratijem i (Ćirom) Imobileom, ekipa može da se obnovi", rekao je Manćini.

Bonus video: