Razmjena Vrsaljko - Matri

Mladi bek kojem će Milan da otkupi ugovor, ide na "San Siro" umjesto Alesandra Matrija koji će biti na pozajmici na "Luiđi Ferarisu" sa pravom otkupa ugovora
0 komentar(a)
Šime Vrsaljko, Foto: Reuters
Šime Vrsaljko, Foto: Reuters
Ažurirano: 06.07.2014. 20:56h

Hrvatski reprezentativac, Šime Vrsaljko, po svemu sudeći će od naredne sezone nositi dres Milana, piše italijanska “Gazeta”.

Mladi bek (može da igra lijevog i desnog) kojem će Milan da otkupi ugovor, ide na "San Siro" umjesto Alesandra Matrija koji će biti na pozajmici na "Luiđi Ferarisu" sa pravom otkupa ugovora.

Direktori oba kluba, Adrijano Galijani i Enriko Preciozi su poznati da su u prošlosti sarađivali uspješno, a ovo će biti samo jedan u nizu transfera koji su obavili.

Vrsaljka dijeli samo potpis kako pišu mediji u Italiji i on bi postao treće pojačanje "rosonera" poslije veziste, Žeremija Meneza i defanzivca, Aleksa, koji su došli iz Pari sen Žermena.

Kao još jedno pojačanje koje se u proteklih nekoliko dana spominje je i Pablo Armero, defanzivac Udinezea koji može da igra i na poziciji krila.

Za njega je zainteresovana Fiorentina, a čelnici iz Udina su objavili da je Kolumbijac na prodaju, ali i da ga se neće za male pare "otarasiti" jer mu je cijena skočila poslije dobrih partija na Svjetskom prvenstvu.

Bonus video: