Valdes ipak ne prelazi u Monako, agent tvrdi drugačije

Španski golman je trebalo da se pridruži Monaku ovog ljeta, ali se to ipak neće dogoditi, jer nije uspio da zaliječi povredu koljena.
0 komentar(a)
Viktor Valdes, Foto: Beta AP
Viktor Valdes, Foto: Beta AP
Ažurirano: 03.07.2014. 17:12h

Bivši golman Barselone Viktor Valdes neće nastaviti karijeru u Monaku, rekao je danas potpredsjednik francuskog kluba Vadim Vasiljev.

Španski golman je trebalo da se pridruži Monaku ovog ljeta, ali se to ipak neće dogoditi, jer nije uspio da zaliječi povredu koljena, i nije prošao ljekarske preglede.

"Viktor je povrijeđen i on neće igrati u Monaku", kazao je Vasiljev na konferenciji za novinare, prenose španski mediji.

Menadžer Viktora Valdesa, međutim, tvrdi drugačije i kaže da je potpisan ugovor sa Monakom na četiri godine i da se on mora poštovati, uprkos saopštenju Vasiljeva.

"Imamo potpisan ugovor sa Monakom na četiri godine i namjeravamo da ga poštujemo", rekao je Valdesov menadžer Hines Karvahal za španski "Sport".

Abidal i Karvaljo još godinu dana u Monaku

Fudbaleri Monaka Erik Abidal i Rikardo Karvaljo produžili su danas ugovore na još godinu dana, tako da će ostati u francuskom klubu do 2015. godine.

Abidal je u Monako došao iz Barselone, dok je Karvaljo stigao iz Real Madrida. Obojica su u Francusku došli prošle godine i tada su potpisali jednogodišnje ugovore.

Abidal je prošle sezone za Monako odigrao 26 utakmica u francuskom prvenstvu, dok je Karvaljo propustio samo jedan meč u šampionatu.

Bonus video: