Partizan nemoćan u Istanbulu, Bešiktaš rutinski do Lige Evrope

Zoran Mirković sada može da se u potpunosti posveti domaćem prvenstvu, mada je jasno da nema tim koji bi mogao da ugrozi debitanta u Ligi šampiona, Crvenu zvezdu
76 pregleda 0 komentar(a)
Pepe Bešiktaš, Foto: 90l.tribuna.com
Pepe Bešiktaš, Foto: 90l.tribuna.com
Ažurirano: 30.08.2018. 20:10h

Maštali su fudbaleri Partizana o čudu na Bosforu, o eliminaciji Bešiktaša, ali je realnost drugačija - u duelu dva kluba crno-bijelih boja, Turci su rutinski porazili Beograđane (3:0) i ušli u grupnu fazu Lige Evrope.

Zoran Mirković sada može da se u potpunosti posveti domaćem prvenstvu, mada je jasno da nema tim koji bi mogao da ugrozi debitanta u Ligi šampiona, Crvenu zvezdu.

O izdanju Partizana na "Vodafon areni" dovoljno govori činjenica da je dva gola dao slavni portugalski štoper Pepe, koji je savršeno koristio ogromne rupe u odbrani rivala i pogodio u 37. i 69. minutu nakon asistencija zemljaka Rikarda Kvarežme.

U listu strijelaca se upisao i Oguzhan Ozjakup, nakon čijeg je duplog pasa sa Kajlom Larinom ispala kompletna odbrana gostiju.

Od crnogorskih reprezentativaca je igrao samo Aleksandar Šćekić, koji je zbog stalnog krvarenja morao da napusti igru u 57. minutu. Stameni Beranac se u 7. minutu sudario sa kapitenom domaćih Nedžipom Ujsalom, koji je izdržao do 20. minuta.

Nebojša Kosović nije igrao zbog žutih kartona, a Marko Janković je povrijeđen.

Bonus video: