Rastavac napustio stručni štab Srbije

Na vidjelo je izašlo mnogo prljavog veša, čak su i neki igrači tvrdili da im je jedan reprezentativac tražio da pređu kod Ramadanija, a u svom tom mulju očito nije htio da učestvuje najiskusnji član stručnog štaba „orlova”
0 komentar(a)
Milan Rastavac, Foto: Južne vesti
Milan Rastavac, Foto: Južne vesti
Ažurirano: 30.08.2018. 14:51h

Fudbalska reprezentacija Srbije je posljednjih sedmica u žiži javnosti zbog problema koji su isplivali na površinu.

Iako se tokom Mundijala pričalo da atmosfera u ekipi nikada nije bolja, poslije poraza od Švajcarske se sve srušilo kao kula od karata.

Prvi je progovorio Luka Milivojević, koji je optužio selektora Mladena Krstajića da je griješio i indirektno poručio da ne zna da radi taj posao.

Čovjek koji je bio asistent Slavoljubu Muslinu, a onda mu „kopao rupu”, nije htio da odgovori kapitenu Kristal Palasa, već ga je samo izbrisao sa spiska za septembarske mečeve Lige nacija.

Ali, zato je Krstajićev asistent Milan Obradović osuo paljbu po Milivojeviću i optužio ga da je sa menadžerom Faljijem Ramadanijem htio da ruši reprezentaciju.

Na vidjelo je izašlo mnogo prljavog veša, čak su i neki igrači tvrdili da im je jedan reprezentativac tražio da pređu kod Ramadanija, a u svom tom mulju očito nije htio da učestvuje najiskusnji član stručnog štaba „orlova”, Milan Rastavac.

Nekadašnji trener Radničkog, iako ima svega 44 godine, ubjedljivo je najiskusniji u stručnog štabu koji (valjda) vodi Krstajić, ali Sport klub javlja da više neće raditi kao asistent u nacionalnom timu.

Razlog je što je grčki Ksanti, klub koji vodi, procijenio da Rastavac ne bi mogao da izdrži ako bi nastavio da radi na dva fronta. Ali, više se priča o tome da je mladi stručnjak sam digao sidro, da ne bi bio u takvoj „ekipi”...

Srbija u septembru igra sa istim rivalima kao i Crna Gora - sa Litvanijom i Rumunijom. Derbi nekadašnjih republika zajedničke države u Ligi nacija je 11. oktobra u Podgorici. Sa ovakvim stručnim štabom „orlova” i poljuljanom atmosferom, tim Ljubiše Tumbakovića neće biti bez šansi. Naprotiv...

Bonus video: