UEFA Pro licenca za Lemajića i Jelića

Prije Lemajića i Jelića, UEFA Pro diplomu kroz školovanje na Školi za trenere FSCG stekli su Zoran Mijović, Boris Ljutica, Radisav Dragićević, Dragan Kažić i Vladan Tomić
374 pregleda 0 komentar(a)
Lemajić, Foto: FSCG
Lemajić, Foto: FSCG
Ažurirano: 24.06.2014. 14:06h

Crnogorska fudbalska scena od sinoć je bogatija za dva nova trenera sa UEFA Pro diplomom - pred stručnim vijećem Škole za trenere FSCG diplomske radove uspješno su odbranili Zoran Lemajić i Siniša Jelić, koji su tako stekli najveće trenersko zvanje.

Kandidati su imali zadatak da predstave organizaciju menadžemnta i stručnog rada u klubovima u kojima su stažirali tokom školovanja za Pro diplomu - Zoran Lemajić je to odradio u svom bivšem klubu Sportingu iz Lisabona, dok je Siniša Jelić svoje stažiranje obavio u Levskom iz Sofije.

Kandidati su uspješno prezentovali i odbranili svoje radove pred četvoročlanom komisijom koju su činili Dr Niko Raičković, Dr Nikola Rakojević, Aleksandar Miljenović i Miodrag Radulović, a odbrani su prisustvovali i kandidati iz druge grupe polaznika trećeg semestra kursa za UEFA "B" diplomu koji je nedavno počeo u Tivtu.

Prije Lemajića i Jelića, UEFA Pro diplomu kroz školovanje na Školi za trenere FSCG stekli su Zoran Mijović, Boris Ljutica, Radisav Dragićević, Dragan Kažić i Vladan Tomić.

Bonus video: